det där ni


en riktig jävla man. så ska alla killar se ut. dör.

mat är mitt liv, typ


om nom nom

i love them


åh, dom är så bäst. mina bästa tjejer, men på söndag flyr johanna landet, FY FAN. så i helgen smäller det för fan, kommer säkert grina som ett litet barn och det är inte okej.
i helgen så var vi hemma hos lovisa och sen så drog vi till filial, var nykter (ehm). sen sov jag hos björn från lördag till idag, vi åt tacos och tittade på film. var as najs.

EVERYDAY I'M SHUFFELIN

åhåhåh, ikväll så jävlar. då blir det kanoners, ska bli sånt jävla röjj. vin i mängder och goda vänner i mängder. sen imorgon ska jag ligga och spy i ett hörn och på måndag så ska mami och jag träffas och äta lunch på stan och prata ut om allt som hänt, hon är ju trots allt inte bara min mamma, även min bästavän, älskar dig mami <3

nej nu ska jag lyssna på lmfao och snart duscha. SES IKVÄLL?


sail away with me honey.

åh gud, livet. vad ska man ens säga? skratta eller gråta? ingen vet, inte ens jag, har gjort båda hela dagen, högt och lågt. sitter med samma låt, som jag sätter på om och om igen. känner inte peppen just nu alltså. deppigt det där. att några som var dom bästa, kommer försvinna ur mitt liv nu. aldrig mer.


I let the bad ones in and the good ones go

ja hej. tänkte bara skriva någon rad så ni inte tror att jag har dött eller så.
sitter i soffan och väntar på att pappa ska komma, så han jag och farmor kan handla. ska proppa ner så jävla mycket saker i vagnen, bara för jag älskar mat.
i helgen blir det besök från gnesta och sedan på lördagen så röjjer vi loss på filial igen, innan det ska vi vara hos den bästa lovisa stoor. fan vilket tråkigt inlägg, men ja, det duuuger.


ALLTSÅ AAAAAAH! love love love.

jaha

ibland är livet ganska bra.

fredag sådär en gång i veckan

sitter och lyssnar på all time low och känner mig allmänt peppad att se dom live i sommar, kommer nog svimma tusen gånger om. ikväll blir det att dricka vin hemma hos lovisa och sjunga till så ska det låta, oj oj.
i onsdags så hängde jag heela himla dagen/natten med bea, vi var på stan, åt spicey och festade, den där tjejen är guld värd.

OCH DEN HÄR SKA JAG FAN HA. PUNKT.

maud


ja idag är det min namnsdag, maud. så ska laga as god mat och mysa med familjen heeeela kvällen.
och imorgon blir det att gå hem till farmor och farfar igen, sen på onsdag blir det fest!
hoppas alla har en bra maud-dag! puss.

roadtrip


idag var vi i gnesta och åt pizza, älskar att vi inte hittade ut från eskilstuna, eller ja, vi visste inte vart vi skule åka ut. men sen lyckades vi, tror nog att Roland trodde vi hade kört igäl oss där ett tag. men pizzan jag åt var svin god, orkade bara halva men det var nam nam. nu blir det solsidan och mys med familjen.


<3


ojsan då, fan vad najs. tycker om när män visar sin kärlek.
men nej, jag vart as glad igår när eric vann, jag och lovisa att och skrev på msn att lindas klänning såg ut som en senaps-spya. så jävla gräslig. fattade inte vad sverige ville genom att rösta på sanna nilsen!? BLÄ.
men ja, grattis snygg-eric.


galet


var vädligt roligt igår, massa människor som man inte träffat på länge och massa dans och alkoholen flödade.
imorse var jag inte lika pigg, men fick kinamat av min syster sen så bar det av till eskilstunas golfklubb på afternoon tea. mysigt. så nu sitter jag i soffan och tittar på tv. sen ikväll ska jag kolla på melodifestivlen, själv dock. mobbad? ja.

jajajajajajajaja

nu är det fest och alla jag älskar är här! puss på alla <3 speciellt karin <3<3<3<3<3<3<3<3

det är aaaaaaaav


ja vad ska man säga? var ju rätt sjukt och väldigt roligt, känns skönt att dra handen på sidan, så är det snagg. mohaha. och hur kunde vi göra det när båda var fulla? livet leker. nu har jag i alla fall sidecut. skapare:lovisa stoor.

19,51


hej nu sitter jag hemma hos min älskade pojkvän och ska titta på solsidan och mysa hela natten lång. idag var jag och aleeks på mässorna i eskilstuna och västerås, lämnade in ungefär 6 stycken till olika bemanningsföretag osv.
hoppas alla får en mysig kväll, CIAO.

våren, komsi komsi



tycker att våren ska komma nu så jag får använda mina nya babes. men ack nej, fortfarande slask och skit. måste vänta till det smält helt eftersom det är fake mocka. ILLA.
nåväl, älskar dom lika mycket i alla fall.

herregud



ja, såhär såg det ut för några helger sen, var ju rätt sjukt.
skrattade så jag dog när jag såg att björn halkade och bara försvann på ballkongen, och sen åt jag mängder av knäckebröd så jag inte skulle bli bakis, hjälpte inte riktigt. men en rolig kväll var det.

kärlek


ville bara lägga upp den här bilden också, så jävla fin.
du är det bästa jag har sebastian, jag älskar dig.

helgens bravader


fan vilken läcker bild, så fin. är dock gammal.
helgen var rolig, skrattade, grät, drack alkohol. och nyss åt jag upp en stor natcho tallrik, som jag verkligen tycker jag förtjänade. om nom nom. nu ska jag och syster titta på film, och imorgon ska jag skriva massor med personliga brev till olika företag. kul va? hoppas eran helg var lika bra som min, puss.

jag igår


såhär såg jag ut igår, hade en ypperlig foto dag, nästan alla bilder blev bra på mig. yey.
i helgen ska jag typ vara hos sebastian hela tiden så kommer inte ha så mycket tid att blogga, bara så ni vet, dom som i alla fall läser min blogg! men hoppas alla får en bra helg så hörs vi på söööndag.

nytt i garderoben


tröjan köpte jag idag på gina för 199 kr, var väldigt nöjd.
skorna vill jag kunna gå i NU. men ack så får jag träningsvärk i vaderna bara jag sätter på mig dom.

grappa


så jävla underbart gott, det var min varmrätt och förrätt. fick inte nog. jag åt förrätten, när farmor fyllde 80 i höstas, men då var den inte alls lika god, så vart posetivt överraskad. idag ska jag ta mig ner på stan och fika med aleeks och sofia, kanske shoppa lite saker som är jävligt tråkiga, som tvål osv.
HÖRS IKVÄLL.

marie antoinette


så jävla fin och bra film, och älskar musiken.
bra skit det där, om ni inte sett, se.

ge mig, ja tack


SÅ JÄVLA FINA SAKER. speciellt till våran och sommaren, älskar höga byxor, men helst skulle jag vilja ha med ett brunt skärp i midjan, om nom nom. så om någon har lust eller råd så är det bara att skriva ett mail till mig så kan jag skriva mitt kontonummer, hehe.
hoppas alla hade en bra helg, så skriver jag snart igen.

RSS 2.0